Низ илустрации: Реален приказ како изгледа кога мајка се тушира, без да ја заклучи вратата

Шеговит приказ на маките на мајките кога се тушираат со отворена врата... Сè започнува со „Мамоооо“...

niz-ilustracii-realen-prikaz-kako-izgleda-koga-majka-se-tushira-bez-da-ja-zakluchi-vratata-01.jpg

Ако сте мајка, тогаш многу добро знаете како изгледа туширањето со деца.

Ако ја заклучите вратата можно е да има плачење и вресоци пред тоалетот, но што се случува кога нема да ја заклучите?

Илустраторката Мери Кетрин Стар од своето сопствено искуство прикажува како изгледа тоа.

niz-ilustracii-realen-prikaz-kako-izgleda-koga-majka-se-tushira-bez-da-ja-zakluchi-vratata-06.jpg

Туширање на мајка, кога нема да ја заклучи вратата:

 niz-ilustracii-realen-prikaz-kako-izgleda-koga-majka-se-tushira-bez-da-ja-zakluchi-vratata-02.jpg

niz-ilustracii-realen-prikaz-kako-izgleda-koga-majka-se-tushira-bez-da-ja-zakluchi-vratata-11.jpg

niz-ilustracii-realen-prikaz-kako-izgleda-koga-majka-se-tushira-bez-da-ja-zakluchi-vratata-05.jpg

niz-ilustracii-realen-prikaz-kako-izgleda-koga-majka-se-tushira-bez-da-ja-zakluchi-vratata-07.jpg

niz-ilustracii-realen-prikaz-kako-izgleda-koga-majka-se-tushira-bez-da-ja-zakluchi-vratata-09.jpg

niz-ilustracii-realen-prikaz-kako-izgleda-koga-majka-se-tushira-bez-da-ja-zakluchi-vratata-03.jpg

niz-ilustracii-realen-prikaz-kako-izgleda-koga-majka-se-tushira-bez-da-ja-zakluchi-vratata-10.jpg

niz-ilustracii-realen-prikaz-kako-izgleda-koga-majka-se-tushira-bez-da-ja-zakluchi-vratata-08.jpg

niz-ilustracii-realen-prikaz-kako-izgleda-koga-majka-se-tushira-bez-da-ja-zakluchi-vratata-04.jpg

С. С. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Зошто да се биде мајка е толку пеколно тешко? Затоа што неретко се чувствуваш како да не си родена за да бидеш мајка. Затоа шт...
Мајката не смее да биде болна Мајката не смее да биде болна. Корекција, таа може да биде болна, но не ѝ д...
Мајка покрена дебата со тврдењето: „Многу е полесно да се работи, отколку да седите дома со децата“ Полесно е да се оди на работа или да се чуваат деца? Мајка поттикна вистинска де...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg