10 прекрасни жени модели кои се родени како мажи


10 прекрасни жени модели кои се родени како мажи

Кога зборуваме за жешки топ модели, мислиме на убави жени со облини и привлечни црти на лицето. Но, што ако тие карактеристики не се природни?

10-prekrasni-zeni-modeli-koi-se-rodeni-kako-mazi-1.jpg

Овие 10 жени се родени како мажи. Но, не можеле да ја прифатат реалноста дека се родени во машко тело, па решиле да се променат.

Со хормонални терапии, зафати, операции и трансплантации, денес изгледаат непрепознатливо:

1. Amelia Maltepe

10-prekrasni-zeni-modeli-koi-se-rodeni-kako-mazi-2.jpg

2. Amiyah Scott

10-prekrasni-zeni-modeli-koi-se-rodeni-kako-mazi-3.jpg

3. Candis Cayne

10-prekrasni-zeni-modeli-koi-se-rodeni-kako-mazi-4.jpg

4. Carmen Carrera

10-prekrasni-zeni-modeli-koi-se-rodeni-kako-mazi-5.jpg

5. Giana Lopez

10-prekrasni-zeni-modeli-koi-se-rodeni-kako-mazi-6.jpg

6. Isis King

10-prekrasni-zeni-modeli-koi-se-rodeni-kako-mazi-7.jpg

7. Jenna Talackova

10-prekrasni-zeni-modeli-koi-se-rodeni-kako-mazi-8.jpg

8. Nicole Gibson

10-prekrasni-zeni-modeli-koi-se-rodeni-kako-mazi-9.jpg

9. Thalita Zampirolli

10-prekrasni-zeni-modeli-koi-se-rodeni-kako-mazi-10.jpg

10. Valentijn de Hingh

10-prekrasni-zeni-modeli-koi-se-rodeni-kako-mazi-11.jpg

М. Д. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Топ 6 фризури кои ќе бидат хит за пролет 2018 Пролетта, полека но сигурна пристига, па време е за свежи промени во изгледот.&n...
Топ 10 најбрзи трикови за убавина кои штедат пари и време Секоја жена сака да изгледа убаво и негувано, а ако тоа може да го постигне брзо...
Како да се грижите за вашето лице во 20-тите со многу малку труд? Вашата кожа која сè уште изгледа многу младо е вашиот најголем дар во 20-тите, н...