Ѕвезди кои не се срамат од нивните природни заби


Ѕвезди кои не се срамат од нивните природни заби

Потполно рамните и снежно бели порцелани, без никакво растојание меѓу нив, претставуваат честа глетка кога познатите фаци им се смешкаат на фотографите, позирајќи на црвените теписи од мноштвото модни, филмски и музички настани. 

dzvezdi-koi-ne-se-sramat-od-nivnite-prirodni-zabi-1.png

Веројатно многупати досега имате слушнато за терминот „холивудска насмевка“. Богатите и славните личности од светот на шоу бизнисот редовно се подложуваат на скапи дентални третмани, сѐ со цел насмевката да им биде „совршена“. Ефектот не баш секогаш е убав за око, но за вкусовите не се дискутира.

dzvezdi-koi-ne-se-sramat-od-nivnite-prirodni-zabi-2.jpg

Од друга страна, постојат и исклучоци. Тие не само што не се расположени да ги заменат со импланти, туку одбиваат дури и да ги исправат своите криви или раздвоени заби. Зошто?

Бидејќи сметаа дека благодарение на нив се разликуваат од морето останати глум(и)ци,  пејач(к)и или модели со порцелани во устата. Eдна од нив е и aнгелот Лили Олдриџ.

dzvezdi-koi-ne-se-sramat-od-nivnite-prirodni-zabi-3.jpg

Кои познати имиња ѝ се придружуваат на занесната убавица со несовршена насмевка?

Ова се ѕвездите кои не се срамат од нивните природни заби:

Кира Најтли

dzvezdi-koi-ne-se-sramat-od-nivnite-prirodni-zabi-4.png

Џесика Харт

dzvezdi-koi-ne-se-sramat-od-nivnite-prirodni-zabi-5.png

Ченинг Татум

dzvezdi-koi-ne-se-sramat-od-nivnite-prirodni-zabi-6.png

Лили Олдриџ

dzvezdi-koi-ne-se-sramat-od-nivnite-prirodni-zabi-7.png

Џул Килчер

dzvezdi-koi-ne-se-sramat-od-nivnite-prirodni-zabi-8.png

Даниел Редклиф

dzvezdi-koi-ne-se-sramat-od-nivnite-prirodni-zabi-17.png

Џорџа Меј Џегер

dzvezdi-koi-ne-se-sramat-od-nivnite-prirodni-zabi-9.png

Продолжува на следната страна... Би можело да ве интересира:

Најдобрите совети за убавина за 2018-та од познатите модели Иако сите сме свесни дека она што го гледаме на насловните страници е дело на мн...
Жени кои не се срамат од белите влакна во нивната коса (фото) Кај некои од овие жени процесот на белеење започнал многу рано, но тие го прифат...
Славни дами кои никогаш не се сончаат За разлика од мнозинството жени, овие ѕвезди не само што не се печат на плажа, т...