Како изгледа жената која е зависна од пластични операции?


Како изгледа жената која е зависна од пластични операции?

Кејти Прајс е жената која е опседната со младешкиот изглед и ги користи сите средства за да изгледа како млада 20-годишна девојка во своите 40-ти години.

kako-izgleda-zenata-koja-e-zavisna-od-plasticni-operacii-001.jpg

Иако на секое подлегнување на целосна анестезија ризикува да не се разбуди потоа, таа се согласува на овој ризик по цена за убавината.

Нејзината опседнатост со пластични операции се граничи со зависност.

Досега има направено илјадници корекции само на лицето, за негово измазнување, истакнување или намалување на некои делови, а неодамна ја направи 11-тата корекција на градите.

Има филери, корекции на носот, нови заби, лажни екстензии и уште еден тон корекции на телото, косата, лицето...

Не се крие од јавноста и излегува со лице замотано во завои:

kako-izgleda-zenata-koja-e-zavisna-od-plasticni-operacii-01.jpg

kako-izgleda-zenata-koja-e-zavisna-od-plasticni-operacii-02.jpg

kako-izgleda-zenata-koja-e-zavisna-od-plasticni-operacii-03.jpg

kako-izgleda-zenata-koja-e-zavisna-od-plasticni-operacii-04.jpg

kako-izgleda-zenata-koja-e-zavisna-od-plasticni-operacii-05.jpg

kako-izgleda-zenata-koja-e-zavisna-od-plasticni-operacii-06.jpg

Колку лица промени жената која е зависна од пластични операции од 1995-та година до денес?

Кликнете на следната страна...Би можело да ве интересира:

Девојка веќе 6 месеци не ги бричи нозете - реакциите поделени Ана од Шпанија вели дека едноставно ја мрзи да го прави тоа и ја нервираат стере...
Девојка, што страда од алопеција од 16 години, храбро ја избричи глава... „Порано се срамев од мојата состојба, но сега ја прифатив ќелавоста и сакам да г...
Какви се одблизу лицата на познатите дами кои не користат ботокс? (фот... Додека некои ѕвезди изгледаат како времето за нив да застанало, па неретко имаат...