Каква шминка ќе биде во тренд оваа есен 2019?


Каква шминка ќе биде во тренд оваа есен 2019?

Модните недели ширум светот за оваа сезона конечно завршија. А шминката која беше промовирана на нив не можеше, а да остане незабележанa. 

FotoJet (10)_630x340.jpg

Од зачадени очи па до црвени усни, оваа есен ќе биде вистински период да експериментирате со вашата шминка.

Неколку трендови на шминка кои ќе ги гледаме насекаде:

Нагласено руменило

FotoJet_630x340.jpg

Бронзер во светло кафеава боја

FotoJet (1)_630x340.jpg

Светки насекаде

FotoJet (2)_630x340.jpg

Розова и виолетова сенка за очи

FotoJet (3)_630x340.jpg

Кафеаво-златна сенка за очи

FotoJet (4)_630x340.jpg

Продолжува на следната страна... Би можело да ве интересира:

Каква шминка била во мода секоја година од 1982-ра до 2000-та? Секоја година се појавуваат нови модни трендови, како и трендови за убавина – ко...
Каква шминка сакаат жените во различни земји низ светот? Иако кога станува збор за модата и убавината, трендовите се шират на светско нив...
4 правила со кои темната шминка нема да изгледа страшно Темните зачадени очи се еден вечно модерен тренд и изглед кој очигледно ќе потра...

Најчитани неделава