Каква шминка ќе биде во тренд оваа есен 2019?


Каква шминка ќе биде во тренд оваа есен 2019?

Модните недели ширум светот за оваа сезона конечно завршија. А шминката која беше промовирана на нив не можеше, а да остане незабележанa. 

FotoJet (10)_630x340.jpg

Од зачадени очи па до црвени усни, оваа есен ќе биде вистински период да експериментирате со вашата шминка.

Неколку трендови на шминка кои ќе ги гледаме насекаде:

Нагласено руменило

FotoJet_630x340.jpg

Бронзер во светло кафеава боја

FotoJet (1)_630x340.jpg

Светки насекаде

FotoJet (2)_630x340.jpg

Розова и виолетова сенка за очи

FotoJet (3)_630x340.jpg

Кафеаво-златна сенка за очи

FotoJet (4)_630x340.jpg

Продолжува на следната страна... Би можело да ве интересира:

Трикови за идеална шминка на очи за жени со зрела кожа Очите се огледало на душата, без разлика на која возраст сме. Затоа, жените обож...
7 причини зошто луѓето со сини очи се посебни Луѓето кои имаат сини очи се посебни, а еве што ги одделува од другите и зошто с...
5 правила за блескава и здрава кожа без козметика Сите сакаме здрава, блескава и чиста кожа. Таа е огледало на нашите (не)здрави н...