Каква шминка ќе биде во тренд оваа есен 2019?


Каква шминка ќе биде во тренд оваа есен 2019?

„Smokey eyes“ кои никогаш не излегуваат од мода

FotoJet (5)_630x340.jpg

Дебела линија со црн молив за очи 

FotoJet (6)_630x340.jpg

Големи трепки

FotoJet (7)_630x340.jpg

Црвени усни

FotoJet (8)_630x340.jpg

Т. Ѓ. | ЦрнобелоБи можело да ве интересира:

Каква шминка била во мода секоја година од 1982-ра до 2000-та? Секоја година се појавуваат нови модни трендови, како и трендови за убавина – ко...
Каква шминка сакаат жените во различни земји низ светот? Иако кога станува збор за модата и убавината, трендовите се шират на светско нив...
4 правила со кои темната шминка нема да изгледа страшно Темните зачадени очи се еден вечно модерен тренд и изглед кој очигледно ќе потра...

Најчитани неделава