Грешки при шишање на косата кои прават да изгледате постаро


Грешки при шишање на косата кои прават да изгледате постаро

Добрата фризура може да направи вистински „чуда“ врз вашиот имиџ и изглед, па затоа секогаш треба да внимавате каква форма ќе одберете за вас.

greski-pri-shishanjeto-koi-ve-pravat-da-izgledate-postaro+01.jpg

Добро одбраната форма на фризура има за моќ да ве направи секогаш да изгледате подобро и помладо. А како што сите знаеме, фризурата има за задача да ги истакне нашите најубави црти и да ни ги покрие „мааните“.

Затоа ние издвоивме неколку фризури кои никогаш не треба да ги направите, доколку сакате да изгледате помладо.

Погледнете кои фризури ве прават да изгледате постаро:

Шишки со должина до очите

greski-pri-shishanjeto-koi-ve-pravat-da-izgledate-postaro+02.jpg

Степенеста фризура

greski-pri-shishanjeto-koi-ve-pravat-da-izgledate-postaro+03.jpg

Кратка-пикси фризура

greski-pri-shishanjeto-koi-ve-pravat-da-izgledate-postaro+04.jpg

Ретки шишки 

greski-pri-shishanjeto-koi-ve-pravat-da-izgledate-postaro+05.jpg

Прекраток боб

greski-pri-shishanjeto-koi-ve-pravat-da-izgledate-postaro+06.jpg

Асиметричен боб

greski-pri-shishanjeto-koi-ve-pravat-da-izgledate-postaro+07.jpg

Предолга фризура

greski-pri-shishanjeto-koi-ve-pravat-da-izgledate-postaro+08.jpg

Т. Ѓ. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Зошто понекогаш изгледате постаро отколку што навистина сте? Колку пати сте забележале дека изгледате постаро на фотографии или огледало, а к...
6 предизвикувачи на мозолчиња кои немаат врска со хормоните Пубертетот е далеку зад вас, а вам уште ви се случува да се разбудите со мозолче...
Фризури што ќе ви помогнат да издржите 6 дена без миење на косата Не постои жена која барем еднаш не го занемарила миењето на косата. Можеби сте н...