12 луѓе со специјален шарм поради уникатните генетски карактеристики


12 луѓе со специјален шарм поради уникатните генетски карактеристики

Oд жена со половина руса, половина кафеава до луѓе со уникатни зеници и дланки... Кога природата им дава на некои луѓе специјален шарм.

13-lugje-so-specijalen-sharm-poradi-unikatni-genetski-karakteristiki-01.jpg

Секоја личност е уникатна на свој начин, но некои луѓе дефинтивно се истакнувааат со своите генетски карактеристики и не можете да не ги забележите.

Луѓе на кои природата им дала специјален шарм:

Жена со половина руса коса, половина кафеава

13-lugje-so-specijalen-sharm-poradi-unikatni-genetski-karakteristiki-02.jpg

Жена со витилиго која била исмевана, па за инает почнала да става шминка како шарките на крава

13-lugje-so-specijalen-sharm-poradi-unikatni-genetski-karakteristiki-03.jpg

Коса со природни руси прамени

13-lugje-so-specijalen-sharm-poradi-unikatni-genetski-karakteristiki-04.jpg

Рака со само 3 зглобови кај прстите

13-lugje-so-specijalen-sharm-poradi-unikatni-genetski-karakteristiki-05.jpg

Мазни прсти без отпечатоци

13-lugje-so-specijalen-sharm-poradi-unikatni-genetski-karakteristiki-06.jpg

Дланки со само една линија на нив

13-lugje-so-specijalen-sharm-poradi-unikatni-genetski-karakteristiki-07.jpg

Уште 6 на следната страна...Би можело да ве интересира:

20 луѓе на кои косата им е препознатлив знак Нивната бујна коса и несекојдневни фризури ги прават уникатни. Миа Афало (5...
Луѓе кои не се вклопуваат во „стандардите“, но се магично убави (фото) Некои насмевки и очи не се забораваат никогаш, само затоа што се сосема поинакви...
18 луѓе чии впечатливи очи раскажуваат приказни Сини како небото или пак двете во различна боја, овие луѓе имаат очи и поглед шт...

Најчитани неделава