8 декоративни работи поради кои само ви се собира прашина во спалната соба


8 декоративни работи поради кои само ви се собира прашина во спалната соба

Навистина нема потреба да ја претрупувате спалната соба со непотребни предмети... Време е да се ослободите од некои работи кои само го „гушат“ просторот.

8-dekorativni-raboti-poradi-koi-samo-vi-se-sobira-prashina-vo-spalnata-soba-01.jpg

Спалната соба е место за спиење и релаксација и таму минуваме речиси една третина од животот.

Но, многумина од нас грешат кога ја претрупуваат со украси и разни предмети кои само им собираат прашина.

Работи кои само ви собираат прашина во спалната соба:

Премногу декоративни перничиња

8-dekorativni-raboti-poradi-koi-samo-vi-se-sobira-prashina-vo-spalnata-soba-02.jpg

Преголеми лустери, како во минатото

8-dekorativni-raboti-poradi-koi-samo-vi-se-sobira-prashina-vo-spalnata-soba-03.jpg

Висечки полици, дополнителни од оние покрај креветот

8-dekorativni-raboti-poradi-koi-samo-vi-se-sobira-prashina-vo-spalnata-soba-04.jpg

Многу книги (подобро е да стојат во дневната соба)

8-dekorativni-raboti-poradi-koi-samo-vi-se-sobira-prashina-vo-spalnata-soba-05.jpg

Столица на која трупате облека

8-dekorativni-raboti-poradi-koi-samo-vi-se-sobira-prashina-vo-spalnata-soba-06.jpg

Завеси околу креветот

8-dekorativni-raboti-poradi-koi-samo-vi-se-sobira-prashina-vo-spalnata-soba-07.jpg

Облека што не ја користите

8-dekorativni-raboti-poradi-koi-samo-vi-se-sobira-prashina-vo-spalnata-soba-08.jpeg

Декоративни украси и свеќи

8-dekorativni-raboti-poradi-koi-samo-vi-se-sobira-prashina-vo-spalnata-soba-09.jpg

С. С. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Работи од домот со кои е време да се збогувате Свесни сте дека во домот имате многу непотребни работи, не зависно дали добиени ...
12 работи кои треба да ги исфрлите од дома доколку наполнивте 30 години Ентериерот кажува многу за сопственикот на домот. Па, освен ако не сакате да ост...
13 работи кои прават уредувањето на домот да ви изгледа евтино Безличните предмети, несоодветната големина на мебелот и пренагласените ѕидови с...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg