По гласините дека Софија Мило има афера со нејзиниот бивши сопруг, Карелуша ѝ дојде на роденден во аутфит од 2.800 евра (фото)

„Ова се трите најубави дами на естрадата“, „Браво Јелена, изгледаш помладо од девојките што се 20 години помлади од тебе“ – коментираат дел од следбениците на Јелена Карлеуша, која вчера присуствуваше на забавата на Софија Мило, по гласините дека имала афера со бившиот сопруг на Карлеуша. Таа се појави во аутфит од 2.800 евра и лудо се забавуваше. 

po-glasinite-deka-sofija-milo-ima-afera-so-nejziniot-poraneshen-soprug-jelena-karelusha-i-dojde-na-rodenden-foto-01.jpg

Српскиот модел и дизајнерка Софија Милошевиќ, попозната како Софија Мило, направи забава и го прослави својот 32-ри роденден, а меѓу присутните беа некои од најпознатите српски пејачки, манекенки и актерки.

po-glasinite-deka-sofija-milo-ima-afera-so-nejziniot-poraneshen-soprug-jelena-karelusha-i-dojde-na-rodenden-foto-04.jpg

Милица Павловиќ, Јелисавета Орашанин, Теа Таировиќ, Рада Манојловиќ се само некои од познатите дами што дојдоа на забавата на Софија, а посебно внимание привлече присуството на Јелена Карлеуша која се фотографираше заедно со славеничката.

Карлеуша на забавата носеше аутфит од познатиот дизајнер Mugler, којшто во моментов се продава по цена од од 2.800 евра, а ја користеше секоја можност да се фотографира и да биде центар на внимание.

po-glasinite-deka-sofija-milo-ima-afera-so-nejziniot-poraneshen-soprug-jelena-karelusha-i-dojde-na-rodenden-foto-05.jpg

Инаку, нејзиното присуство привлече внимание затоа што во текот на 2019-та година се појавија шпекулации дека Софија Мило има афера со сопругот на Јелена Карлеуша, Душко Тошиќ.

Јелена неодамна потврди дека со порнашениот сопруг се разделени и комуницираат само преку адвокати иако сѐ уште не се развеле судски, а во повеќе наврати повтори дека со Софија Мило се пријателки и дека не верува во гласините за аферата.

po-glasinite-deka-sofija-milo-ima-afera-so-nejziniot-poraneshen-soprug-jelena-karelusha-i-dojde-na-rodenden-foto-02.jpg

Јелена претходно носела креации од Софија Мило, но овојпат се одлучи за познатиот дизајнер што ги направи популарни т.н. танга фармерки што го освоија светот и кој е познат по смелите дизајни.

Коментарите до фотографиите на Карлеуша се дека таа изгледа совршено, но и дека успеала да ги засени и да изгледа помладо иако е 20 години повозрасна од девојките со кои се фотографираше.

Прочитајте и Пред секс скандалот во Катар имаше гласини за афера со сопругот на Јелена Карлеуша, се сликала за „Плејбој“ – Што знаеме за Софија Мило?

Погледнете повеќе фотографии во продолжение: 

po-glasinite-deka-sofija-milo-ima-afera-so-nejziniot-poraneshen-soprug-jelena-karelusha-i-dojde-na-rodenden-foto-03.jpg

po-glasinite-deka-sofija-milo-ima-afera-so-nejziniot-poraneshen-soprug-jelena-karelusha-i-dojde-na-rodenden-foto-10.jpg

po-glasinite-deka-sofija-milo-ima-afera-so-nejziniot-poraneshen-soprug-jelena-karelusha-i-dojde-na-rodenden-foto-13.jpg

po-glasinite-deka-sofija-milo-ima-afera-so-nejziniot-poraneshen-soprug-jelena-karelusha-i-dojde-na-rodenden-foto-14.jpg

po-glasinite-deka-sofija-milo-ima-afera-so-nejziniot-poraneshen-soprug-jelena-karelusha-i-dojde-na-rodenden-foto-18.jpg

po-glasinite-deka-sofija-milo-ima-afera-so-nejziniot-poraneshen-soprug-jelena-karelusha-i-dojde-na-rodenden-foto-16.jpg

po-glasinite-deka-sofija-milo-ima-afera-so-nejziniot-poraneshen-soprug-jelena-karelusha-i-dojde-na-rodenden-foto-17.jpg

po-glasinite-deka-sofija-milo-ima-afera-so-nejziniot-poraneshen-soprug-jelena-karelusha-i-dojde-na-rodenden-foto-19.jpg

Б. С. Б. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Јелена Ѓоковиќ во кул комбинација и накит од 4.000 евра издоминира во Скопје: Се дружеше со Македонц... Јелена Ѓоковиќ во Скопје беше облечена во циклама панталони со висок струк и кош...
Босанец на 85 години се ожени со 38 години помлада жена: „Со години ѝ помагав додека беше во брак со... „Еден ден таа дојде овде и заплака и ми рече дека веќе не може да издржи со сопр...
Софија Мило се трансформира во Барби и ја најави свадбата со партнерот по секс-скандалот со Немања Г... По секс-скандалите со Немања Гудељ и Душко Тошиќ, српската манекенка Софија Мило...
Важи за најголема „плачка“ во турските серии, гладува за да биде витка - Факти за Бестемсу Оздемир Признава дека гладува за да го одржи извајаното тело, до 17 години била како мом...
Јелена Карлеуша до хејтерите: „Жените на 45 години не се баби, можат да се сликаат како сакаат“ „Секојпат кога некој ќе ме навреди затоа што имам 45 години, јас слабеам уште 10...
Јелена Гавриловиќ (40) е една од најубавите Србинки - учествуваше во ТЛЗП со Елена Ристеска Се сеќавате ли кога во 2014 година нашата Елена Ристеска нè претставуваше во ТЛЗ...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg