Јубилејна понуда за станбен кредит на Стопанска банка АД – Скопје

По повод годишнината, 70 години од своето постоење, Стопанска банка создаде единствена понуда на станбен кредит, со која уште еднаш покажа дека се грижи за своите корисници и креира банкарски производи според потребите на граѓаните, овозможувајќи им што полесно да дојдат до посакуваниот дом.

jubilejna-ponuda-za-stanben-kredit-na-stopanska-banka-ad-skopje-01.jpg

Во својата јубулејна година, Стопанска банка започна нова, промотивна и единствена понуда на пазарот на станбени кредити.

За сите поднесени барања за станбен кредит во периодот од 03.11. до 31.01.2015 година, се добива промотивна каматна стапка од 3% во првите три години, што претставува исклучителна можност за сите оние кои размислуваат за станбен кредит. 

Исто така покрај гарантираната каматна стапка за првите 3 години, Банката на сите кои ќе поднесат барање за станбен кредит им нуди и дополнително олеснување - 0 денари за административни и трошоци за процена.

По истекот на трите години, во примена е променлива годишна каматна стапка, согласно одлука на Банката.

Станбениот кредит може да се користи за купување на стан, куќа, изградба / надградба на куќа, и рефинансирање по најповолни услови на кредити од други банки.

Советниците за кредитирање во филијалите на Банката се достапни за сите прашања поврзани со станбениот кредит, а за дополнителни информации обратете се во филијалите на Банката, на официјалната страна или на 24 часа Контакт центарот 02/3100-109.

Би можело да ве интересира:

Панчо и Андреј: „Пред 20 години започна сонот ДНК, имаше многу сопки, неправди, хејтери, лажни прија... „Полна месечина“, „Навлечен на тебе“, „Пази се од мене“, „Што сака нека биде“......
Девојка од Скопје: „Имам 34 години, имав потреба од плус финансии и мијам садови во кафеана - од раб... Кога сите би биле вака храбри и искрени, Македонија би била подобро место за жив...
Јутјуберот Мандар за кавгата со Лазаров: „Немаме комуникација, не знам дали сега сме ривали“ Тој е еден од најпознатите јутјубери на новата генерација, млад човек без влакна...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg