Вип добредојде за корисниците


Вип добредојде за корисниците

Неодамна добивме можност да уживаме во новиот изглед на продажните салони на Вип во City Mall, Palma Mall во Тетово, Vero Jambo.

vip-dobredojde-za-korisnicite-01.jpg

Станува збор за модерно уреден простор прилагоден на потребите на посетителите кои имаат можност непосредно да ги препознаат производите и услугите што ги бараат и на тој начин уште полесно и поедноставно да го направат изборот за комуникација. 

Целокупното ентериерно решение е во согласност со имиџот и брендот на компанијата, велат во Вип и претставува модерен и урбан простор кој овозможува поблиска комуникација на персоналот со клиентите.

vip-dobredojde-za-korisnicite-02.jpg

vip-dobredojde-za-korisnicite-03.jpg

vip-dobredojde-za-korisnicite-04.jpg

vip-dobredojde-za-korisnicite-05.jpg

vip-dobredojde-za-korisnicite-06.jpg