Хана ѝ дува свеќички: Илина и Игор Џамбазов го слават роденденот со семејството на Тамара Тодевска


Хана ѝ дува свеќички: Илина и Игор Џамбазов го слават роденденот со семејството на Тамара Тодевска

hana-duva-svekjichki-ilina-i-igor-djambazov-go-slavat-rodendenot-so-semejstvoto-na-tamara-todevska-01.jpg

Илина Арсова денес (31.07) полни 38 години, а роденденот го слави со нејзиниот партнер Игор Џамбазов и семејството на Тамара Тодевска.

Ќерката на Тамара, Хана, ѝ пее на Илина и дува свеќички заедно со неа.

Фотки од прославата:

hana-duva-svekjichki-ilina-i-igor-djambazov-go-slavat-rodendenot-so-semejstvoto-na-tamara-todevska-06.jpg

hana-duva-svekjichki-ilina-i-igor-djambazov-go-slavat-rodendenot-so-semejstvoto-na-tamara-todevska-05.jpg

hana-duva-svekjichki-ilina-i-igor-djambazov-go-slavat-rodendenot-so-semejstvoto-na-tamara-todevska-04.jpg

hana-duva-svekjichki-ilina-i-igor-djambazov-go-slavat-rodendenot-so-semejstvoto-na-tamara-todevska-03.jpg

hana-duva-svekjichki-ilina-i-igor-djambazov-go-slavat-rodendenot-so-semejstvoto-na-tamara-todevska-02.jpg

С. С. | Црнобело

Најчитани неделава