„Разголена душа“ - Роман за комплексноста на љубовта и смислата на животот


„Разголена душа“ - Роман за комплексноста на љубовта и смислата на животот

Клара е девојка која има напишано роман и најмногу од сè сака да го доживее неговото издавање. Трагајќи по таквата можност сретнува човек кој ќе направи срцето да ѝ затрепери откако подолго време се обидува да ја преболи последната љубов.

razgolena-dusha-roman-za-kompleksnosta-na-ljubovta-i-smislata-na-zivotot-001.jpg

Книжарот Дамјан и нуди можност да ѝ се исполни долго посакуваната желба, да издаде книга, но воедно успева да допре до неа на начин на кој никој до тогаш не успеал.

Книгата има за цел да ги инспирира читателите да размислуваат дека соништата е возможно да ни се остварат само ако имаме силна верба во нив и работиме на нив без откажување.

Проткајана е со Кларината животна филозофија и прашања за смислата на животот по чии одговори трагаат многу млади луѓе.

Би можело да ве интересира:

Страници исполнети со љубов за лекување на скршените срца Време е да го излекувате вашето скршено срце и сета насобрана меланхолија од тму...
3 нови наслови кои ќе ве освојат од првата страница Летото е сé уште во полн ек, а тоа значи дека денот за читање е подолг, а свежит...
Книжевни препораки од Петар Андоновски Додека го чекаме новиот роман на Петар Андоновски насловен како Страв од ва...

Најчитани неделава