Најпознатата двојничка на Кејт Мидлтон: „Постојано морам да објаснувам каде сум била – ова е лудост“

„Ова е лудост. Заради теориите дека Кејт Мидлтон исчезна, постојано морам во интервјуа да објаснувам јавно каде сум била“ – вели најпознатата двојничка на принцезата од Велс, Хајди Ејган, за која многумина веруваат дека е таа на видеото од Кејт и Хари кое неодамна се појави.

najpoznatata-dvojnichka-na-kejt-midlton-postojano-moram-da-objasnuvam-kade-sum-bila-ova-e-ludost-01.jpg

Хајди Ејган е најпознатата „двојничка“ на принцезата од Велс, Кејт Мидлтон, која успеала да изгради кариера благодарение на големата сличност со неа.

Деновиве, по објавувањето на некои видеа и фотки за кои теоретичарите на заговор не се сигурни дека се од Кејт Мидлтон, Хајди тврди дека го преживува најчудниот период во нејзиниот живот.

najpoznatata-dvojnichka-na-kejt-midlton-postojano-moram-da-objasnuvam-kade-sum-bila-ova-e-ludost-02.jpg

Таа се најде на удар, откако на социјалните мрежи не стивнуваат коментарите заради тоа што Бакингемската палата молчи за здравствената состојба на Кејт, и сите мислат дека користат двојничка на Кејт.

Хајди беше гостинка во популарна британска емисија за да каже со што се соочува во моментов.

„Ова е лудост. Постојано морам да давам интервјуа и изјави и да им давам на луѓето алиби за тоа каде сум била.

Па, да навистина е луд период. Теоретичарите на заговор не ми даваат мир во последните неколку денови. Сметам дека теориите на заговор мора да престанат“ – изјави таа во гостувањето во The Morning Show, а пренесе Daily Mail.

najpoznatata-dvojnichka-na-kejt-midlton-postojano-moram-da-objasnuvam-kade-sum-bila-ova-e-ludost-05.jpg

Исто така Хајди се вклучува во живо и во други емисии, каде ја прашуваат дали таа на видео снимката од пазар во друштво на принцот Вилијам, на што вели:

„Јас не бев таму. Дефинитивно не сум јас на видеото. Јас бев на работа овде, тоа не сум јас и 100 отсто сум сигурна дека Кејт и Вилијам беа на видеото.

Јас и мојот партнер се разбудивме вчера и додека ги пиевме кафето и чајот не можевме да поверуваме што се случува на нашите профили на социјалните мрежи“.

https://twitter.com/thismorning/status/1770473040964456853

Хајди раскажува дека во моментите кога е заедно со нејзиниот партнер кој исто така заработува како двојник на принцот Вилијам, многу често им се случува луѓето да ги помешаат и да ги застанат за да се поздрават со нив.

najpoznatata-dvojnichka-na-kejt-midlton-postojano-moram-da-objasnuvam-kade-sum-bila-ova-e-ludost-12.jpg

За потсетување, Кејт Мидлтон се нема појавено во јавност од нејзината операција на абдоменот во декември 2023. 

По притисокот од јавноста, наместо Бакингемската палата да соопшти што се случува со неа, весникот The Sun објави кратко видео од кралскиот пар.

@tmz

#KateMiddleton seemed to be in good spirits while out and about with #PrinceWilliam Saturday. 🎥: TMZ/The Sun

♬ original sound - TMZ

Но, теоретичарите на заговор не се сигурни дека тоа е Кејт.

Првите фотки од принцезата беа замаглени и нејасни, фотката објавена по повод Денот на мајките беше фотошопирана, па видеото е само причина плус теориите на заговор и натаму да продолжат и да не престанат.

najpoznatata-dvojnichka-na-kejt-midlton-postojano-moram-da-objasnuvam-kade-sum-bila-ova-e-ludost-04.jpg

На следната страница уште неколку фотки од двојниците на Кејт и Вилијам...



Би можело да ве интересира:

Плејбој модел за Леонардо ди Каприо: „Става слушалки на уши за време на секс, стар е и чуден“ „За време на сексот си ставил слушалки за да не ги слуша девојките. Лео е премно...
Чак Норис ја изневерил првата сопруга и добил ќерка - дознал за неа дури 26 години подоцна Додека бил во брак со првата сопруга, Чак Норис имал афера од која добил ќерка. ...
Тргнала на фотосесија, завршила како секс робинка и била силувана од 6 мажи – Приказната на актеркат... „Помалку од два проценти од жените успеваат да побегнат од трговијата со бело ро...
„Не прифаќаше ‘НЕ’ за одговор“ – Четири жени го обвинуваат Расел Бренд, бившиот на Кети Пери, за сил... Имале секс еднаш, а потоа кога не сакале тоа да се случи повторно, актерот ги пр...
Адријана Лима: „Критиките за изгледот ми се смешни, немам 16 години, туку 42“ „Бев шокирана кога ги видов најновите фотки од мене, си помислив дека тоа не сум...
Ја милува по лицето, откако таа ја помина ноќта во неговиот дом – Дали Ирина Шајк е во врска со Том...  „Том ја зема Ирина со автомобилот, останаа во неговиот дом цела ноќ, а сле...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg