Ѕвезди кои повеќе сакаат да седат дома отколку да одат на журки

Дали повеќе ви се допаѓа идејата да гледате филм дома отколку да одите во некој клуб? Уживате во купувањето и подготвувањето на домашни журки? Сакате викендот да го поминете дома?

zvezdi-koi-poveke-sakaat-da-sedat-doma-otkolku-da-odat-na-zurki-01

Верувале или не, тоа го сакаат и некои славни личности.

Иако нивните животи подразбираат одење на свечености за доделување награди, на журки кои што се одржуваат по тие свечености и многу други холивудски случувања, овие ѕвезди повеќе ја сакаат удобноста на својот кревет отколку светлината на рефлекторите.

Еве некои од нив:

Викторија Бекам

- Искрено, кога ќе ги ставам децата во кревет, најмногу сакам да го измијам лицето и да ги обликувам веѓите. Тоа е единственото за што имам сила во тоа време на денот – вели Викторија.

zvezdi-koi-poveke-sakaat-da-sedat-doma-otkolku-da-odat-na-zurki-1

Џенифер Лоренс

- Во последно време сакам да го поминувам слободното време дома. Но, претпоставувам дека обврските нема д ами дозволат тоа долго да го права - вели Џенифер.

zvezdi-koi-poveke-sakaat-da-sedat-doma-otkolku-da-odat-na-zurki-2

Тејлор Свифт

- Сакам да поминувам многу време со своите пријателки. Многу пати се случило да направиме журка во кујната и да се глупираме.

zvezdi-koi-poveke-sakaat-da-sedat-doma-otkolku-da-odat-na-zurki-3

Шерлиз Терон

- Знам дека звучи здодевно, но сакам да правам скара - журки. Имаме мала колиба во Малибу, па таму повикуваме 10 до 15 пријатели и остануваме цел викенд со нив подготвувајќи скара, готвејќи, пиејќи вино и гледајќи делфини.

zvezdi-koi-poveke-sakaat-da-sedat-doma-otkolku-da-odat-na-zurki-4

Мила Кунис

- Не одам често на журки. Повеќе сака да се излежувам дома со чаша пијалак и да гледам телевизија. Јас и мојата чаша вино сме најдобри пријатели.

zvezdi-koi-poveke-sakaat-da-sedat-doma-otkolku-da-odat-na-zurki-5

Селена Гомез

- Многу сакам да спијам. Сакам да се одмарам. Секогаш ќе одберам да останам дома отколку да одам на журка.

zvezdi-koi-poveke-sakaat-da-sedat-doma-otkolku-da-odat-na-zurki-6

Еди Марфи

- Дали сакам да го поминувам времето дома? Апсолутно! Имам 50 години, преубава куќа и мене ми личи да бидам дома и да кулирам.

zvezdi-koi-poveke-sakaat-da-sedat-doma-otkolku-da-odat-na-zurki-7

Меган Фокс

- Од секогаш сум имала мајчински инстинкт. Сакам да бидам дома, а не да дивеам по градот. Иако изгледам така, не сум некој кој сака да оди по журки.

zvezdi-koi-poveke-sakaat-da-sedat-doma-otkolku-da-odat-na-zurki-8

Би можело да ве интересира:

Познати жени кои се маќеи (и ги сакаат децата на сопрузите како свои) „Кога се венчав во Вил, знаев дека и син му е дел од нашето семејство. Потоа нау...
Скандалозниот љубовен живот на Џоан Колинс: Првиот сопруг ја силувал, од петтиот е постара 31 година „Сите поранешни сопрузи беа со мене за пари. Единствено третиот не се збогати на...
„Мислам дека не ја сакав кога се роди“ - Бредли Купер искрен за ќерка му Леа „Бев фасциниран од ќерка ми, сакав да се грижам за неа, но не ги разбирав другит...
„Сфатив дека никогаш нема да биде присутен на мојата свадба“: Ќерката на Брус Вилис емотивна за него... „Бев на свадба и таткото на невестата држеше говор. Одеднаш сфатив дека никогаш ...
Го оставила за да ги оствари соништата – Кој е бившиот дечко на Џорџина Родригез, со кого била во вр... „Кога завршувавме со часови одевме во паркот и сонувавме. Зборувавме дека еден д...
Шенон Доерти се подготвува за смртта: „Ги продавам сите материјални работи“ „Сега приоритет ми е мајка ми. Знам дека ќе ѝ биде тешко кога ќе умрам пред неа,...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg