Ѕвезди кои открија премногу за својот сексуален живот

Некои заради пари, други заради популарност, но сите како дел од шоубизнисот откриле и повеќе од потребното за својот личен и интимен живот.

zvezdi-koi-premnogu-otkrile-za-svojot-seksualen-zivot-01

Ким Кардашијан

Кога во 2009 година во едно интервју ја запрашале дали повеќе сака да дава или да добива орален секс, Ким Кардашијан одговорила: „Сакам да го задоволувам моето момче. Супер е кога за некој што толку добро го познаваш, знаеш дека треба да направиш нешто за тој да се чувствува добро.

zvezdi-koi-premnogu-otkrile-za-svojot-seksualen-zivot-1


Зои Салдана

„Ја сакам мисионерската поза и сакам да бидам на колена“ - изјавила Зои за „Мери Клер“, кога ја запрашале за сексуалните преференции. „Сакам да бидам горе, а сакам и doggy стил или стоечка поза“, додала Зои.

zvezdi-koi-premnogu-otkrile-za-svojot-seksualen-zivot-2


Адам Левин

„Можеби и причината поради која сум промискуитетен и затоа што имам спиено со толку многу жени е затоа што многу ги сакам“ – изјавил популарниот пејач на групата Maroon 5.

zvezdi-koi-premnogu-otkrile-za-svojot-seksualen-zivot-3


Парис Хилтон

„Беше пијаница која не сака секс“ – открил Ник Картер за својот сексуален живот со поранешната девојка, Парис Хилтон. „Се дрогираше и пиеше за да добие самодоверба во кревет, а често беше во толку лоша состојба, што немаше ништо од сексот. Имаше многу ноќи кога требаше да ја кревам од подот и да ја ставам во кревет“ – објаснил Ник.

zvezdi-koi-premnogu-otkrile-za-svojot-seksualen-zivot-4


Чарли Шин

„Не им плаќам на девојките за секс, туку за да си одат“, открил проблематичниот актер, Чарли Шин на прашањето за сексот со проститутките.

zvezdi-koi-premnogu-otkrile-za-svojot-seksualen-zivot-5


Анџелина Џоли

Има откриено дека сексот за време на бременоста ѝ бил одличен. „Тоа е супер за вашиот сексуален живот. Ве прави креативни, а и повеќе се забавувате во кревет“, изјавила Анџелина.

zvezdi-koi-premnogu-otkrile-za-svojot-seksualen-zivot-6


Оливија Вајлд

„Се чувствував како вагината да ми е умрена“, со овие зборови Оливија Вајлд го опишала својот сексуален живот со сопругот Џејсон Судекис за интервјуто за „Гламур“ магазинот. „Имавме секс како кениски маратонци“, изјавила Оливија.

zvezdi-koi-premnogu-otkrile-za-svojot-seksualen-zivot-7


Мараја Кери

Ник Кенон не бил срамежлив кога требало да зборува за неговите игри во креветот со сопругата Мараја Кери. Открил дека неговата сопруга сака да води љубов со нејзината музика во позадина.

zvezdi-koi-premnogu-otkrile-za-svojot-seksualen-zivot-8

Би можело да ве интересира:

Познати жени кои се маќеи (и ги сакаат децата на сопрузите како свои) „Кога се венчав во Вил, знаев дека и син му е дел од нашето семејство. Потоа нау...
Тврди дека го посрамотиле – Зошто Џеки Чен нема да му го остави наследството на синот и не сака да ј... „Ако е способен сам ќе си заработи пари, ако не е, само ќе ги потроши моите“ – с...
Џон Сина (46) сака живот без деца: „Уживам и енергијата ја трошам на тоа да бидам најдобар сопруг“ „Навистина уживам во мојот живот. Благословен сум да правам и да видам работи, к...
Познати светски ѕвезди чии родители им го уништиле детството И покрај славата и богатството, раниот живот на Меколи Калкин не бил лесен. Со н...
Ким Кардашијан го претвори домот во снежна шума, додека ќерка ѝ моли да живее со Канје (фото) Додека во јавноста се шпекулира дека Ким и Канје можеби ќе ги променат правилата...
„Сфатив дека никогаш нема да биде присутен на мојата свадба“: Ќерката на Брус Вилис емотивна за него... „Бев на свадба и таткото на невестата држеше говор. Одеднаш сфатив дека никогаш ...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg