Ја сака во секое издание: Зошто Пирс Броснан е неверојатен сопруг?


Ја сака во секое издание: Зошто Пирс Броснан е неверојатен сопруг?

Пирс Броснан вели дека не може да си го замисли животот без страста и силата на неговата сопруга. Романтично, зарем не?

ja-saka-vo-sekoe-izdanie-zoshto-pirs-brosnan-vekje-25-godini-e-neverojaten-soprug-01.jpg

На филмското платно тој е срцекршач, но во реалноста е посветен партнер и веќе долго е во брак со некогашната новинарка Кели Шај Смит.

Парот има два сина и дефинитивно е еден од највљубените парови во Холивуд.

Актерот никогаш не се плаши да ја искаже љубовта кон Кели.

ja-saka-vo-sekoe-izdanie-zoshto-pirs-brosnan-vekje-25-godini-e-neverojaten-soprug-02.jpg

Се запознале во 1994 година во Кабо Сан Лукас.

ja-saka-vo-sekoe-izdanie-zoshto-pirs-brosnan-vekje-25-godini-e-neverojaten-soprug-03.jpg

Се венчале во 2001 година во Ирска.

ja-saka-vo-sekoe-izdanie-zoshto-pirs-brosnan-vekje-25-godini-e-neverojaten-soprug-04.jpg

Заедно ги имаат синовите Дилан (21) и Парис (17).

ja-saka-vo-sekoe-izdanie-zoshto-pirs-brosnan-vekje-25-godini-e-neverojaten-soprug-06.jpg

ja-saka-vo-sekoe-izdanie-zoshto-pirs-brosnan-vekje-25-godini-e-neverojaten-soprug-05.jpg

И четворицата се прекрасно семејство.

ja-saka-vo-sekoe-izdanie-zoshto-pirs-brosnan-vekje-25-godini-e-neverojaten-soprug-07.jpg

Пирс вели дека ја обожава страста на својата сопруга.

ja-saka-vo-sekoe-izdanie-zoshto-pirs-brosnan-vekje-25-godini-e-neverojaten-soprug-10.jpg

ja-saka-vo-sekoe-izdanie-zoshto-pirs-brosnan-vekje-25-godini-e-neverojaten-soprug-09.jpg

ja-saka-vo-sekoe-izdanie-zoshto-pirs-brosnan-vekje-25-godini-e-neverojaten-soprug-08.jpg

И дека без нејзината сила не би можел да живее.

ja-saka-vo-sekoe-izdanie-zoshto-pirs-brosnan-vekje-25-godini-e-neverojaten-soprug-20.jpg

ja-saka-vo-sekoe-izdanie-zoshto-pirs-brosnan-vekje-25-godini-e-neverojaten-soprug-11.jpg

И по 25 години заедно тие сè уште се забавуваат одлично.

ja-saka-vo-sekoe-izdanie-zoshto-pirs-brosnan-vekje-25-godini-e-neverojaten-soprug-21.jpg

ja-saka-vo-sekoe-izdanie-zoshto-pirs-brosnan-vekje-25-godini-e-neverojaten-soprug-19.jpg

ja-saka-vo-sekoe-izdanie-zoshto-pirs-brosnan-vekje-25-godini-e-neverojaten-soprug-18.jpg

ja-saka-vo-sekoe-izdanie-zoshto-pirs-brosnan-vekje-25-godini-e-neverojaten-soprug-17.jpg

ja-saka-vo-sekoe-izdanie-zoshto-pirs-brosnan-vekje-25-godini-e-neverojaten-soprug-16.jpg

ja-saka-vo-sekoe-izdanie-zoshto-pirs-brosnan-vekje-25-godini-e-neverojaten-soprug-15.jpg

ja-saka-vo-sekoe-izdanie-zoshto-pirs-brosnan-vekje-25-godini-e-neverojaten-soprug-14.jpg

ja-saka-vo-sekoe-izdanie-zoshto-pirs-brosnan-vekje-25-godini-e-neverojaten-soprug-13.jpg

ja-saka-vo-sekoe-izdanie-zoshto-pirs-brosnan-vekje-25-godini-e-neverojaten-soprug-12.jpg

Извор

Би можело да ве интересира:

По 15 години молк, мajката на Кејт Мидлтон го даде првото интервју - к... Мајката на Кејт и Пипа Мидлтон го даде првото интервју и проговори за тоа колку ...
Татко на 69 години: Ричард Гир доби син со 33 години помладата сопруга 69-годишниот Ричард Гир и 35-годишната Алехандра Силва го добија нивното прво за...
Славни парови кои се венчаа пред десет години - колку од нив се уште з... Дали браковите на познатите фаци може да го издржат тестот на времето? Дознаваме...