Пред и потоа: Русин бесплатно реновира станови на пензионери (фото)


Пред и потоа: Русин бесплатно реновира станови на пензионери (фото)

Антон е скромен градежен работник кој со своето големо срце им го менува животот на луѓе кои другите ги заборавиле.

pred-i-potoa-rusin-besplatno-renovira-stanovi-na-penzioneri-foto-01.jpg

Антон Савчук (33) од Русија не е милионер, но на некои луѓе им го менува животот.

Овој градежен работник има огромно срце и одвојува пари од својот џеб за да им ги реновира домовите на некои постари луѓе за кои многумина подзаборавиле.

Тој им помага на пензионери и воени ветерани и внесува светлина во нивното секојдневие.

pred-i-potoa-rusin-besplatno-renovira-stanovi-na-penzioneri-foto-02.jpg

Фотки пред и потоа од домовите на пензионерите што ги реновирал Антон:

ПРЕД

pred-i-potoa-rusin-besplatno-renovira-stanovi-na-penzioneri-foto-03.jpg

pred-i-potoa-rusin-besplatno-renovira-stanovi-na-penzioneri-foto-04.jpg

ПОТОА

pred-i-potoa-rusin-besplatno-renovira-stanovi-na-penzioneri-foto-05.jpg

pred-i-potoa-rusin-besplatno-renovira-stanovi-na-penzioneri-foto-06.jpg

ПРЕД

pred-i-potoa-rusin-besplatno-renovira-stanovi-na-penzioneri-foto-07.jpg

ПОТОА

pred-i-potoa-rusin-besplatno-renovira-stanovi-na-penzioneri-foto-09.jpg

ПРЕД

pred-i-potoa-rusin-besplatno-renovira-stanovi-na-penzioneri-foto-10.jpg

ПОТОА

pred-i-potoa-rusin-besplatno-renovira-stanovi-na-penzioneri-foto-12.jpg

ПРЕД

pred-i-potoa-rusin-besplatno-renovira-stanovi-na-penzioneri-foto-13.jpg

ПОТОА

pred-i-potoa-rusin-besplatno-renovira-stanovi-na-penzioneri-foto-14.jpg

С. С. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

12 фото докази дека светот е убав ако ја видиме љубовта околу нас „По 60 години брак тој е со неа, иако таа сега има деменција и не се сеќава на н...
10 фото докази дека луѓето немаат никаква култура По улици, на тротоари, во продавници, во кафулиња – луѓето во денешно време сека...
Косата ѝ е долга речиси два метри и не ја измила скоро 20 години (фото) Вели дека мирисите кои се впиваат во нејзината коса ѝ се драги затоа што ја потс...

Спонзорирани линкови:

Најчитани неделава