10 фото докази дека луѓето немаат никаква култура


10 фото докази дека луѓето немаат никаква култура

По улици, на тротоари, во продавници, во кафулиња – луѓето во денешно време секаде си ја покажуваат некултурата.

10-foto-dokazi-deka-lugjeto-nemaat-nikakva-kultura-01.jpg

Во локалите за услужни дејности, некои луѓе мислат дека вработените се должни да одат по нив кога тие ќе направат хаос.

Расфрлани играчки, чкртање по подот со спреј во боја, менување пелени врз облека во бутик – со какви сè клиенти се соочиле продавачи низ светот?

Фото докази дека некои луѓе немаат култура и немаат намера да се поправат:

Кафуле обезбедило друштвени игри бесплатно за гостите – тие ги уништиле за една недела.

10-foto-dokazi-deka-lugjeto-nemaat-nikakva-kultura-02.jpg

Луѓе тестирале спреј во боја на подот од продавница...

10-foto-dokazi-deka-lugjeto-nemaat-nikakva-kultura-03.jpg

Жена украла мачка од локалната цвеќарница.

10-foto-dokazi-deka-lugjeto-nemaat-nikakva-kultura-04.jpg

Луѓето мислат дека во кафуле треба да се однесуваат како дома...

10-foto-dokazi-deka-lugjeto-nemaat-nikakva-kultura-05.jpg

Некои луѓе кога ќе направат хаос, најдобро што знаат да направат е да си заминат.

10-foto-dokazi-deka-lugjeto-nemaat-nikakva-kultura-06.jpg

Продолжува на следната страна... Би можело да ве интересира:

12 фото докази дека светот е убав ако ја видиме љубовта околу нас „По 60 години брак тој е со неа, иако таа сега има деменција и не се сеќава на н...
11 докази за мрачната страна на Париз Навечер покрај реката Сена има многу стаорци, поточно во Париз живеат 2 пати пов...
11 докази дека Јапонија е земја од друг универзум Државата не се грижи само за луѓето и нивните материјални работи, туку и за живо...

Најчитани неделава