Фризер во Македонија потстрижува детенце пред салон и уште 18 воодушевувачки сцени од земјите низ Европа (фото)


Фризер во Македонија потстрижува детенце пред салон и уште 18 воодушевувачки сцени од земјите низ Европа (фото)

Во Македонија можеби немаме најсовремени технолошки изуми, но затоа имаме луѓе со срце планина.

frizer-vo-makedonija-potstrizhuva-detence-na-parking-i-ushte-17-voodushevuvachki-sceni-od-zemjite-niz-evropa-foto-01.jpg

Во секоја држава во Европа има нешто кое може да биде пример за другите. Па, токму затоа на едно место собравме инспиративни сцени од земјите низ Европа.

Се разбира, тука сме и ние.

Воодушевувачки сцени од земјите низ Европа:

Во Македонија можеби немаме некои најсовремени технолошки изуми, но затоа имаме луѓе со срце планина - потсетете само на сцената со наш фризер кој потстрижуваше детенце пред салон во Скопје, само за тоа да не плаче.

frizer-vo-makedonija-potstrizhuva-detence-na-parking-i-ushte-17-voodushevuvachki-sceni-od-zemjite-niz-evropa-foto-02.jpg

На улиците во швајцарскиот град Луцерн има јавни фрижидери во кои можете да оставите храна за бездомните лица или за оние кои имаат потреба.

 frizer-vo-makedonija-potstrizhuva-detence-na-parking-i-ushte-17-voodushevuvachki-sceni-od-zemjite-niz-evropa-foto-03.jpg

Автомат за јогурт во Шпанија:

 frizer-vo-makedonija-potstrizhuva-detence-na-parking-i-ushte-17-voodushevuvachki-sceni-od-zemjite-niz-evropa-foto-04.jpg

Во германскиот град Хамбург постои McDonald's до кој можете да стигнете само со бротче.

frizer-vo-makedonija-potstrizhuva-detence-na-parking-i-ushte-17-voodushevuvachki-sceni-od-zemjite-niz-evropa-foto-05.jpg

Во Латвија, IKEA има специјално обележани места каде може да го оставите вашето куче.

frizer-vo-makedonija-potstrizhuva-detence-na-parking-i-ushte-17-voodushevuvachki-sceni-od-zemjite-niz-evropa-foto-06.jpg

Најголемата клупа во Германија:

frizer-vo-makedonija-potstrizhuva-detence-na-parking-i-ushte-17-voodushevuvachki-sceni-od-zemjite-niz-evropa-foto-07.jpg

Во продавниците во Латвија има нагласено со кои пестициди е прскано овошјето.

frizer-vo-makedonija-potstrizhuva-detence-na-parking-i-ushte-17-voodushevuvachki-sceni-od-zemjite-niz-evropa-foto-08.png

Автомат за книги во Унгарија:

frizer-vo-makedonija-potstrizhuva-detence-na-parking-i-ushte-17-voodushevuvachki-sceni-od-zemjite-niz-evropa-foto-09.jpg

Банкнотите во Норвешка имаат жлебови за да им олеснат на лицата со оштетен вид да ги разликуваат.

frizer-vo-makedonija-potstrizhuva-detence-na-parking-i-ushte-17-voodushevuvachki-sceni-od-zemjite-niz-evropa-foto-10.jpg

Во Исланд има семафори со светла во форма на срце.

frizer-vo-makedonija-potstrizhuva-detence-na-parking-i-ushte-17-voodushevuvachki-sceni-od-zemjite-niz-evropa-foto-11.jpg

Уште 9 сцени на следната страна...Би можело да ве интересира:

Карпа со форма на слон, виножита насекаде: 20 фото-докази дека Исланд е магична земја Модерните домови во Исланд се изградени со цевки со топла геотермална вода под п...
Интересни факти за подземните железници во 10 земји во светот Дали знаете дека во Дубаи има метро линии без возачи, а во Стокхолм метро станиц...
14 сцени од секојдневието во Белгија „Ве молам не јадете вафли пред прозорецот од продавницата“ е едно од најчестите ...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg