Син зависник од дрога, сопруга - рак на дојка: 12 факти за животот на Том Хенкс


Син зависник од дрога, сопруга - рак на дојка: 12 факти за животот на Том Хенкс

Во текот на бракот Том го достигна врвот и имаше низа култни улоги, додека Рита почна да глуми сѐ помалку и беше концентрирана на чување на нивните два сина, Честер (29) и Труман (23).

sin-zavisnik-od-droga-sopruga-so-rak-na-dojka-12-fakti-za-zhivotot-na-tom-henks-15.jpg

Инаку, првата сопруга на Том почина во 2002 година од рак на коски, а со неа тој ги има синот Колин (41) и ќерката Елизабет (37).

sin-zavisnik-od-droga-sopruga-so-rak-na-dojka-12-fakti-za-zhivotot-na-tom-henks-18.jpg

Во 2014 година во јавноста излезе информацијата дека Честер, еден од синовите на моќната холивудска двојка се бори со зависност од дрога.

sin-zavisnik-od-droga-sopruga-so-rak-na-dojka-12-fakti-za-zhivotot-na-tom-henks-05.jpg

Истата 2014 година на Рита ѝ беше дијагностициран рак на дојка.

sin-zavisnik-od-droga-sopruga-so-rak-na-dojka-12-fakti-za-zhivotot-na-tom-henks-07.jpg

Нивниот син Честер изјави дека од 16 години користел дрога, а дури на 24 одлучил да побара помош. По третманот изјави дека е посреќен од кога било и дека е многу благодарен на своето семејство.

sin-zavisnik-od-droga-sopruga-so-rak-na-dojka-12-fakti-za-zhivotot-na-tom-henks-08.jpg

Рита 9 месеци имаше операции, терапии, двојна масектомија и реконструкција на градите и изјави дека никогаш не знаете како партнерот ќе реагира во таква ситуација, а таа била воодушевена од грижата на Том, тој дури направил пауза во кариерата за да се грижи за неа.

sin-zavisnik-od-droga-sopruga-so-rak-na-dojka-12-fakti-za-zhivotot-na-tom-henks-13.jpg

sin-zavisnik-od-droga-sopruga-so-rak-na-dojka-12-fakti-za-zhivotot-na-tom-henks-11.jpg

sin-zavisnik-od-droga-sopruga-so-rak-na-dojka-12-fakti-za-zhivotot-na-tom-henks-10.jpg

С. С. | ЦрнобелоБи можело да ве интересира:

8 факти кои секоја девојка треба да ги знае за своето тело Опседнатост со килограмите, излегување до доцните часови, сончање по цел ден на ...
Рак, убиство на брат и уште неколку мрачни факти за животот на Софија Вергара Постојано се лепела за лоши момци, еден дури обвинет за убиство, а во 2013 годин...
10 забавни факти за оние кои сакаат да научат нешто ново Следниве факти не се од суштинско значење за вашето образование, но ќе ви се нај...

Спонзорирани линкови:

Најчитани неделава