Комични илустрации: Какви се (реално) свадбените церемонии?


Комични илустрации: Какви се (реално) свадбените церемонии?

Кој пробал, знае дека свадбите речиси никогаш не се толку романтични како што си ги замислуваме.

komichni-ilustracii-kakvi-se-svadbenite-ceremonii-realnost-nasproti-ochekuvanja-2-001.png

Филмските сцени каде што младенците заминуваат на свадбено патување веднаш по церемонијата се далеку од реалноста.

Предсвадбените подготовки, приемот, фотографирањето со гостите, сето тоа е навистина стресно и напорно, особено за зетот и невестата.

Па, како е навистина за време и по свадбената веселба, погледнете на илустрациите во продолжение.

komichni-ilustracii-kakvi-se-svadbenite-ceremonii-realnost-nasproti-ochekuvanja-3.png

С. У. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

Зошто никогаш не треба да се мешате и да решавате туѓи проблеми? Многу често знаеме да се вмешаме во туѓите проблеми со цел да им помогнеме на бл...
10 стравови кои морате да ги пребродите еднаш засекогаш, за да уживате... Немојте никогаш да дозволите стравот да ве спречи да бидете најдобрата верзија н...
Комични илустрации: Како „удираат“ рекламите по нашиот џеб? Вистина е дека кога ќе одлучиме дека е време за трошење пари, тогаш трошиме без...