Девојките споделуваат: „Како јас го фотографирам момчето vs. како тој мене“
Спонзорирано од:
Спонзорирано од ОгласиЗаРабота.мк
Референт 23-08-2019


Девојките споделуваат: „Како јас го фотографирам момчето vs. како тој мене“

Добро познат стереотип е дека на мажите не им е многу грижа за деталите во естетиката. 

devojkite-spodeluvaat-kako-jas-go-fotografiram-momcheto-vs-kako-toj-mene-01.jpg

Можеби веќе и самите сте забележале – кога девојката прави фотографија од своето момче, внимава на аголот, осветлувањето, композицијата...

Кога, пак, момчето прави фотографија од својата девојка, успева да го извади најлошото од неа. Сепак, ова ни овозможува да направиме навистина урнебесни споредби.

Девојките од Твитер се обединиле и решиле да ни докажат дека овој стереотип сепак е вистина.

Дали можеби ќе се пронајдете и вие во некоја од следниве ситуации?

devojkite-sporeduvaat-kako-jas-go-fotografiram-momcheto-vs-kako-toj-mene-02.jpg


devojkite-sporeduvaat-kako-jas-go-fotografiram-momcheto-vs-kako-toj-mene-03.jpg


devojkite-sporeduvaat-kako-jas-go-fotografiram-momcheto-vs-kako-toj-mene-05.jpg


devojkite-sporeduvaat-kako-jas-go-fotografiram-momcheto-vs-kako-toj-mene-06.jpg


devojkite-sporeduvaat-kako-jas-go-fotografiram-momcheto-vs-kako-toj-mene-07.jpg


devojkite-sporeduvaat-kako-jas-go-fotografiram-momcheto-vs-kako-toj-mene-08.jpg


devojkite-sporeduvaat-kako-jas-go-fotografiram-momcheto-vs-kako-toj-mene-09.jpg

Продолжува на следната страна... Би можело да ве интересира:

Мажите на брадата имаат повеќе бактерии од кучињата на крзното Брадата е секси и мажествена, но дали и по оваа информација ќе ви биде подеднакв...
6 совети што да правите при пожар Во соба исполнета со чад движете се допирајќи ги ѕидовите за навигација, а најва...
Имаш еден живот - не се плаши да бидеш жената која прави што сака Дали постојано се грижите дали сте доволно фина и тивка девојка која сите ја сак...