20 женски потези кои го топат машкото срце


20 женски потези кои го топат машкото срце

Не земајте ги здраво за готово малите знаци на внимание. Тие ќе направат голема разлика во вашиот однос со партнерот. 

20-zhenski-potezi-koi-go-topat-mashkoto-srce-1.png

Иако неретко ги премолчуваат, постојат ситници кои сите мажи посакуваат да ги слушнат, или, пак, доживеат од понежните половини. И топло им е на душата кога девојката пријатно ќе ги изненади. 

Што нема да го остави рамнодушен ниту еден фраер? Ова се дваесетте потези кои го топат машкото срце:

Бакнете го пред спиење за добра ноќ.

20-zhenski-potezi-koi-go-topat-mashkoto-srce-2.jpg

Изненадете го со оброкот што го обожава.

Кажете му дека е одличен маж или татко.

20-zhenski-potezi-koi-go-topat-mashkoto-srce-3.jpg

Заблагодарете му се и за ситна работа што ја направил за вас.

Понудете се да го одмените за некаква домаќинска работа.

20-zhenski-potezi-koi-go-topat-mashkoto-srce-4.jpg

Погалете го по косата кога минувате покрај него.

Седнете му во скутот.

20-zhenski-potezi-koi-go-topat-mashkoto-srce-5.jpg

Прашајте го како го поминал денот.

Гледајте го во очи додека ви говори како го поминал денот.

20-zhenski-potezi-koi-go-topat-mashkoto-srce-6.jpg

Насмевнете го до солзи.

Кога сте во друштво, шепнете му на уво дека ви е привлечен.

20-zhenski-potezi-koi-go-topat-mashkoto-srce-7.jpg

Составете музичка листа со неговите омилени песни.

Предложете му да отидете заедно на прошетка по вечерата.

20-zhenski-potezi-koi-go-topat-mashkoto-srce-8.jpg

Држете го за рака додека сте во продавница.

Кажете му дека ве прави среќна.

20-zhenski-potezi-koi-go-topat-mashkoto-srce-9.jpg

Напишете слатка порака и пикнете ја скришум во џебот од неговите панталони.

Изненадете го со масажа на рамената кога тоа најмалку го очекува.

20-zhenski-potezi-koi-go-topat-mashkoto-srce-10.jpg

Испратете му ваша фотка среде работниот ден.

Раскажете му случка која ве потсетува на него.

20-zhenski-potezi-koi-go-topat-mashkoto-srce-11.jpg

 Кога ќе ве разлути, кажете му дека го сакате.

М. А. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

8 знаци дека е себичен во сексот Себичните луѓе неретко се себични и во сексот. Ако имате таков партнер, тогаш зб...
16 знаци дека вреди да ја спасите врската, иако имате кавги Сигнали дека вашата врска вреди да биде спасена: Сè уште имате пеперутки еден за...
6 знаци дека вашето момче ќе биде совршен сопруг Уште од самиот старт чувствувате како да се знаете 100 години, а тој ве сака так...