8 пози за возбудлив секс, кој ќе ги задоволи и тие што се долго во врска (18+)


8 пози за возбудлив секс, кој ќе ги задоволи и тие што се долго во врска (18+)

Тој/таа ве познава целосно, па зошто да не се обидите со нешто ново што ќе ве врати во деновите на најголема страст?

8-pozi-za-vozbudliv-seks-koj-kje-gi-zadovoli-i-tie-shto-se-dolgo-vo-vrska-01.jpg

Кога веќе ја нема непријатноста кога стапувате во сексуални односи на почетокот од врската и сте комплетно опуштени еден со друг, тогаш време е за експериментирање.

Добро знаете како изгледате голи заедно, не се срамите еден од друг дури и ако работите не испаднат како што сте замислувале, па затоа слободно може да ставите некоја нова поза на менито.

Неколку такви идеи:

 8-pozi-za-vozbudliv-seks-koj-kje-gi-zadovoli-i-tie-shto-se-dolgo-vo-vrska-09.jpg

8-pozi-za-vozbudliv-seks-koj-kje-gi-zadovoli-i-tie-shto-se-dolgo-vo-vrska-08.jpg

8-pozi-za-vozbudliv-seks-koj-kje-gi-zadovoli-i-tie-shto-se-dolgo-vo-vrska-07.jpg

8-pozi-za-vozbudliv-seks-koj-kje-gi-zadovoli-i-tie-shto-se-dolgo-vo-vrska-05.jpg

8-pozi-za-vozbudliv-seks-koj-kje-gi-zadovoli-i-tie-shto-se-dolgo-vo-vrska-04.jpg

8-pozi-za-vozbudliv-seks-koj-kje-gi-zadovoli-i-tie-shto-se-dolgo-vo-vrska-03.jpg

8-pozi-za-vozbudliv-seks-koj-kje-gi-zadovoli-i-tie-shto-se-dolgo-vo-vrska-02.jpg

8-pozi-za-vozbudliv-seks-koj-kje-gi-zadovoli-i-tie-shto-se-dolgo-vo-vrska-06.jpg

Би можело да ве интересира:

Имам секс со бившиот. Сакам да ѝ се одмаздам на девојката што ми го ук... Омраза. Страст. Љубов. Болка. Љубомора. Возбуда. Страв. Одмаздничкиот секс секог...
Што не треба да правите веднаш после секс? Иако после секс никој не сака да има други обврски, сепак кога станува збор за з...
16 знаци дека вреди да ја спасите врската, иако имате кавги Сигнали дека вашата врска вреди да биде спасена: Сè уште имате пеперутки еден за...