5 секс пози во кои мажот е доминантен (18+)


5 секс пози во кои мажот е доминантен (18+)

Што правите вечер? Можеби илустрациите ќе ви дадат некоја идеја...

5-seks-pozi-vo-koi-mazot-e-dominanten-18-3 (1).jpg

Секс-предлозите го нагласуваат женското задоволство и ја зголемуваат нејзината сензитивност.

За кога сте расположени тој да доминира, предложете ги овие пози:

5-seks-pozi-vo-koi-mazot-e-dominanten-18-1.jpg

5-seks-pozi-vo-koi-mazot-e-dominanten-18-2.jpg

5-seks-pozi-vo-koi-mazot-e-dominanten-18-3.jpg

5-seks-pozi-vo-koi-mazot-e-dominanten-18-4.jpg

5-seks-pozi-vo-koi-mazot-e-dominanten-18-5.jpg

Извор

Би можело да ве интересира:

Што не треба да правите веднаш после секс? Иако после секс никој не сака да има други обврски, сепак кога станува збор за з...
Секс позата „орел“ носи најголема возбуда во спалната соба - како изгледа? Со мала варијација од мисионерската секс поза ја добивате позата „орел“. Не...
3 секс пози за безбеден секс со маски (18+) Сега не е време за нов љубовен партнер, но доколку се одлучите за таков чекор, п...

Најчитани неделава