TripAdvisor ги одбра 25-те најубави дестинации за 2016-та година


TripAdvisor ги одбра 25-те најубави дестинации за 2016-та година

Како и секоја година, така и оваа, TripAdvisor ги објави најубавите дестинации во светот за 2016-та таман на време, за да имате време да го испланирате вашето следно патување.

tripadvisor-gi-odbra-25te-najubavi-destinacii-za-2016-ta-godina-001.jpg

Пред да резервирате хотел или авионски билети, задолжително  земете ја предвид оваа листа:

1. Лондон, Велика Британија

tripadvisor-gi-odbra-25te-najubavi-destinacii-za-2016-ta-godina-01.jpg

2. Истанбул, Турција

tripadvisor-gi-odbra-25te-najubavi-destinacii-za-2016-ta-godina-02.jpg

3. Маракеш, Мароко

tripadvisor-gi-odbra-25te-najubavi-destinacii-za-2016-ta-godina-03.jpg

4. Париз, Франција

tripadvisor-gi-odbra-25te-najubavi-destinacii-za-2016-ta-godina-04.jpg

5. Сием Рип, Камбоџа

tripadvisor-gi-odbra-25te-najubavi-destinacii-za-2016-ta-godina-05.jpg

6. Прага, Чешка Република

tripadvisor-gi-odbra-25te-najubavi-destinacii-za-2016-ta-godina-06.jpg

7. Рим, Италија

tripadvisor-gi-odbra-25te-najubavi-destinacii-za-2016-ta-godina-07.jpg

8. Ханои, Виетнам

tripadvisor-gi-odbra-25te-najubavi-destinacii-za-2016-ta-godina-08.jpg

9. Њујорк, САД

tripadvisor-gi-odbra-25te-najubavi-destinacii-za-2016-ta-godina-09.jpg

10. Убуд, Индонезија

tripadvisor-gi-odbra-25te-najubavi-destinacii-za-2016-ta-godina-10.jpg

11. Барселона, Шпанија

tripadvisor-gi-odbra-25te-najubavi-destinacii-za-2016-ta-godina-11.jpg

12. Лисабон, Португалија

tripadvisor-gi-odbra-25te-najubavi-destinacii-za-2016-ta-godina-12.jpg

Останатите 13 дестинации се на следната страна...Би можело да ве интересира:

30 места каде сакате да бидете во моментов, наместо во канцеларија Лето е, петок е! И мислите веднаш почнуваат да ви лутаат... Совршено би било да ...
Топ 10 локали кои треба да ги посетите во Солун Дали посета за Солун може да ви мине без кафе во Les Zazous, Tribeca или El...
7 места во светот од каде се гледаат најспектакуларните поларни светлини Природниот феномен аурора бореалис, познат и како поларна светлина, е појава кој...

Спонзорирани линкови: