Влакна на рацете, лош маникир: Холивудски дами кои не се покоруваат на стандардите за убавина

Од Салма Хајек до Кира Најтли и Руни Мара, кои славни дами не се покоруваат на строгите „правила за убавина“?

vlakna-na-racete-nesovrshena-nasmevka-holivudski-dami-koi-ne-se-pokoruvaat-na-standardite-za-ubavina-01.jpg

Модерното општество наметнува многу стандарди за убавина и понекогаш притисокот е преголем.

Но, некои ѕвезди не се оптоваруваат со тоа, па понекогаш дел од холивудските дами се шетаат без совршен маникир, без издепилирани надусници или пак си позираат слободно во „несовршена поза“.

Холивудски дами кои не се покоруваат на стандардите за убавина:

Мејси Вилијамс и Кендис Сванапул – влакна на рацете

vlakna-na-racete-nesovrshena-nasmevka-holivudski-dami-koi-ne-se-pokoruvaat-na-standardite-za-ubavina-02.jpg

vlakna-na-racete-nesovrshena-nasmevka-holivudski-dami-koi-ne-se-pokoruvaat-na-standardite-za-ubavina-03.jpg

Кира Најтли, Дру Баримор и шпанската актерка Роси де Палма – „несовршена“ насмевка

vlakna-na-racete-nesovrshena-nasmevka-holivudski-dami-koi-ne-se-pokoruvaat-na-standardite-za-ubavina-04.jpg

vlakna-na-racete-nesovrshena-nasmevka-holivudski-dami-koi-ne-se-pokoruvaat-na-standardite-za-ubavina-05.jpg

vlakna-na-racete-nesovrshena-nasmevka-holivudski-dami-koi-ne-se-pokoruvaat-na-standardite-za-ubavina-06.jpg

Мајли Сајрус и Шакира – не се оптоварени секогаш да имаат совршен маникир 

vlakna-na-racete-nesovrshena-nasmevka-holivudski-dami-koi-ne-se-pokoruvaat-na-standardite-za-ubavina-07.jpg

vlakna-na-racete-nesovrshena-nasmevka-holivudski-dami-koi-ne-se-pokoruvaat-na-standardite-za-ubavina-08.jpg

Кристен Стјуарт, Руни Мара и сестрите Олсен – не се заморуваат со позирање во совршена поза

vlakna-na-racete-nesovrshena-nasmevka-holivudski-dami-koi-ne-se-pokoruvaat-na-standardite-za-ubavina-09.jpg

vlakna-na-racete-nesovrshena-nasmevka-holivudski-dami-koi-ne-se-pokoruvaat-na-standardite-za-ubavina-10.jpg

vlakna-na-racete-nesovrshena-nasmevka-holivudski-dami-koi-ne-se-pokoruvaat-na-standardite-za-ubavina-11.jpg

Продолжува на следната страна...Би можело да ве интересира:

8 навики за убавина кои секоја девојка треба да ги знае до 30-тата година Да научат дека инвестирањето во квалитетна козметика е инвестирање во себе. Да п...
Тура на убавина низ 21 земја: Каква е специфичната убавина на жените во Бангладеш, а каква во Етиопи... Каква е специфичната убавина на жените во Гватемала, а каква на жените во Узбеки...
14 славни дами кои гордо ја носат седата коса и на црвениот тепих Од Шарлиз Терон до Салма Хајек, кои славни дами без проблем знаат да се појават ...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg