Миа Костова - бикини со висок струк, Мартија Станојковиќ - храбри модели: Kaкви костими за капење избраа познатите Македонки летово?

Топлите летни денови ги намамија познатите дами на плажа, а тие покажаа дека одлично изгледаат во костими за капење. Сара Мејс беше во Хургада, а Миа Костова на Малдиви, на Корзика и во Турција... Каде беа другите познати македонски дами летово и какви костими облекоа?

mia-kostova-bikini-so-visok-struk-martija-stanojkovikj-hrabri-modeli-kakvi-kostimi-za-kapenje-izbraa-poznatite-makedonki-letovo-01.jpg

Грција, Египет, Кипар се дестинациите кои беа најчест избор годинава за летен одмор за познатите личности од земјава, а некои од нив уживаа и во убавините на Македонија.

Доколку планирате да одите на одмор наредниов период, а сѐ уште не сте си купиле костим за капење, нашите дами ќе ви послужат како инспирација.

Модните трендови годинава се навистина разнолики. Покрај едноставните и минималистички костими за капење, се истакнуваат оние во силни бои кои се совршен избор за жените кои сакаат да се издвојат од масата.

Познатите Македонки ги наполнија своите Инстаграм профили со фотографии преку кои јасно покажаа дека за својата линија воделе сметка преку целата година.

Некои од нив се сончаа во бикини, а некои се одлучија и за едноделни костими за капење кои одлично им прилегаат и на оние кои сакаат да го прикријат вишокот на килограми.

Сара Мејс

Хургада беше изборот за летен одмор на пејачката Сара Мејс и нејзиното семејство годинава.

По раѓањето на своето второ дете Сара ја доведе до совршенство својата линија, а тоа е јасно видливо од фотографиите на кои позираше во бикини.

За снимањето на реклама за еден бренд, Сара позираше и во едноделен костим за капење и костим чиј долен дел е со висок струк, во ретро стил, што е одличен избор и за покрупните дами.

poznatite-makedonki-poziraa-vo-kostimi-za-kapenje-modeli-koi-odlicno-im-prilegaat-i-na-zenite-so-visok-kilogrami-02.jpg

Викторија Лоба

Викторија Лоба и годинава покажа дека има тело за чиста 10-ка. На нејзината совршена фигура, односно рамниот стомак, може многумина да ѝ позавидат.

Бикините во впечатливи бои беа нејзин избор годинава.

poznatite-makedonki-poziraa-vo-kostimi-za-kapenje-modeli-koi-odlicno-im-prilegaat-i-na-zenite-so-visok-kilogrami-03.jpg 

Миа Костова

Годинава водителката и инфлуенсерка Миа Костова го сруши сопствениот рекорд за посетени земји.

На нејзиниот Инстаграм профил ќе наидете на фотографии од места во светот од кои застанува здивот.

Миа е некој кој одлично умее да ги истакне совршеностите на своето тело, а вешто да го сокрие тоа што сака. Тоа ѝ успева и со костимите за капење. Најчесто одбира дводелни костими за капење, чиј долен дел е со длабок струк.

Ваквиот костим одлично го обликува пределот околу стомакот.

 poznatite-makedonki-poziraa-vo-kostimi-za-kapenje-modeli-koi-odlicno-im-prilegaat-i-na-zenite-so-visok-kilogrami-04.jpg

Мелита Ракичевиќ

На Мелита никогаш не ѝ недостига храброст да позира во провокативна гардероба, а дека ужива во својата кожа покажа и летово на плажа во Охрид.

И во бикини и во едноделни костими за капење Мелита изгледа самоуверено.

poznatite-makedonki-poziraa-vo-kostimi-za-kapenje-modeli-koi-odlicno-im-prilegaat-i-na-zenite-so-visok-kilogrami-05.jpg

Продолжува на следната страница...



Би можело да ве интересира:

Миа Костова славеше Св. Никола - Тамара пееше за мерак на гостите, Тијана највесела од сите „Заради сите вас на масава, јас сум тоа што сум денес. Вие сте мојата сила засек...
Ќерката на Сара Мејс и Димитар го прослави 5-тиот роденден со тематска забава и торта на 3 ката (фот... „Во свет полн со Барби и Wednesday, горд сум што избра да бидеш Wonder Woman. Ср...
Лила во секси црвен костим за капење од плажа во Дубаи го честита 1-ви Мај „Сè можете да ми кажете, што сакате кажете, ама како да си го живеам својот живо...
Сара Мејс и Димитар Атанасовски на егзотичен одмор во Египет - пејачката во топ форма по второто пор... „Само одмор, лето, море, коктели и детски насмевки - давај животе“, порачува Сар...
Миа Костова за патувањето на Малдиви: „Има комарци, локалците собуваат влечки и за во продавница, но... „Карактеристична е азиска храна, зачинето и луто. Ако нарачате салата, нема да в...
Миа Костова за патувањето во Дубаи: „5 дена може да се поминат со 500 долари, намерно остававме рабо... „Едно знам сигурно – нема ништо слично на Дубаи. Не наликува на ниеден друг град...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg