Прегрнува лавови, патува по светот: Сестрата на Игор Џамбазов е авантурист со нескротлив дух (фото)

https://www.instagram.com/p/B4xOFeUndaB/

https://www.instagram.com/p/B30ERKuHfyL/

https://www.instagram.com/p/B2J_vG6nIR6/

https://www.instagram.com/p/B0IPLPgnWJB/

https://www.instagram.com/p/BxSDTqCnw13/

https://www.instagram.com/p/Bw92GYdH2o-/

https://www.instagram.com/p/BxFeLKqHHtz/

https://www.instagram.com/p/Brvoebun_xh/

https://www.instagram.com/p/BrvowlXHRpa/

https://www.instagram.com/p/BrtXXExHhyl/

https://www.instagram.com/p/Brso2vwHufV/

https://www.instagram.com/p/BRn74mChUyx/

https://www.instagram.com/p/pGxyvlvI1k/

Прочитајте и Игор Џамбазов со емотивна објава за мајка му: „24 години без Анче - некои луѓе просто не умираат“

С. С. | ЦрнобелоБи можело да ве интересира:

Пријателите со последен поздрав за Сашо Пижевски Пиже - изгубивме урбан лик и човек кој беше срцето ... „Нè напушти Пиже. Урбана легенда, еден од творците на ноќниот живот во Скопје. О...
Игор Џамбазов со емотивна објава за мајка му: „24 години без Анче - некои луѓе просто не умираат“ „Понекогаш ќе ми се појави во сонот, убава како на оваа фотка. Ќе ми ја исчисти ...
„Денес, маестро Џамбазов ќе наполнеше 86 години“ - Игор Џамбазов со емотивно видео на роденденот на ... Смртта на маестро Александар Џамбазов погоди многумина. Нормално, најемотивно ов...

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg