9 проблеми со сонот и како да ги решите?


9 проблеми со сонот и како да ги решите?

kako-da-se-oslobodite-od-site-problemi-povrzani-so-sonot-01.jpg

Сите ние сакаме да се покриеме и нурнеме во топлата постелнина за веднаш да заспиеме, ама понекогаш малите болки или тешкотии, нè спречуваат.

Брзи, научно докажани начини, како да се ослободите од мачнините, тешкотиите и болките за да имате мирен сон:

kako-da-se-oslobodite-od-site-problemi-povrzani-so-sonot-1.jpg

kako-da-se-oslobodite-od-site-problemi-povrzani-so-sonot-2.jpg

kako-da-se-oslobodite-od-site-problemi-povrzani-so-sonot-3.jpg

kako-da-se-oslobodite-od-site-problemi-povrzani-so-sonot-4.jpg

kako-da-se-oslobodite-od-site-problemi-povrzani-so-sonot-5.jpg

kako-da-se-oslobodite-od-site-problemi-povrzani-so-sonot-6.jpg

kako-da-se-oslobodite-od-site-problemi-povrzani-so-sonot-7.jpg

kako-da-se-oslobodite-od-site-problemi-povrzani-so-sonot-8.jpg

kako-da-se-oslobodite-od-site-problemi-povrzani-so-sonot-9.jpg

Н. Г. | Црнобело

Би можело да ве интересира:

На што сè се способни луѓето кои страдаат од мигрени? Мигрената сама по себе воопшто не е забавна и на оној кој страда, во моментот ко...
7 работи кои може да ви помогнат да се ослободите од болката во стомак... Од време навреме сите се соочуваат со болка во стомакот од различни причини. ...
Болките во половината укажуваат на вина и срам - кои други емоции се п... Нашето тело има тенденција да акумулира одредени типови на емоции. Подоцна, исти...