ВИДЕО: Цел живот погрешно протнувате конец во иглата - Постои полесен начин

Цел живот погрешно протнувате конец во иглата - Постои полесен начинКолку минути досега сте изгубиле пред да сакате да зашиете нешто на брзина, обидувајќи се конецот да влезе во иглата? Очигледно, никој не се потрудил да го дознае полесниот начин.