ВИДЕО: 10 неверојатни вили кои никој не сака да ги купи

10 неверојатни вили кои никој не сака да ги купиНема соодветен купувач за раскошниот дом на Макјл Џордан со 19 тоалети, ниту за ранчот на Мајкл Џексон со тениско игралиште, кино, студио за танц и забавен парк. Прескапи или на лош глас?