ВИДЕО: Познати деца кои се многу поуспешни од нивните родители

Познати деца кои се многу поуспешни од нивните родителиСекој родител се надева дека неговото дете ќе успее и ќе има добар живот, но овие деца сигурно ги надминале сите очекувања. Били Ајлиш уште пред да наполни 18 години го надмина успехот на мајка ѝ, татко ѝ и брат ѝ. Кајли Џенер, пак, успеа да го надмине целиот Кардашијан-Џенер клан. Хејли Бибер можеби потекнува од семејство со ѕвезди, но таа дефинитивно заблеска најсилно. Погледнете ги познатите деца кои станаа многу поуспешни од нивните родители.