ВИДЕО: Лудост или нов спорт: „Лизгав фудбал“

Лудост или нов спорт: „Лизгав фудбал“YpuTube каналот DudePerfect одлучиле да направат интересно видео во кое покажуваат како тие се забавуваат - со играње фудбал на лизгава површина. Што мислите? Лудост или идеја за нов екстремен спорт?