Yahoo и Google во Белград

yahoo-i-google-na-edno-mesto-vo-belgrad-povekjeYahoo I Google На Исто Место Во Белград! Она што веќе подолго време не им успева на другите и успеа на македонската креативна агенција П Ворлд...


...која на својот настан The Marketing Experience во Белград на едно место ги носи челните луѓе на овие два гиганти.

Yahoo! и Google се само две компании од вкуптно дваесет супербрендови кои ќе имаат свое излагање на конференцијата The Marketing Experience која ќе се одржи на 24 и 25ти Октомври во Белград, Србија.

“The Marketing Experience” е првиот глобален маркетиншки настан во регионот. На настанот специјално излагање ќе имаат најмоќните маркетиншки умови од компаниите Virgin, Kodak, Nokia, HP, Best Buy, Expedia и ред други. Особено задоволство ни е и што Google и Yahoo! за првпат заедно на исто место ќе ги дискутираат нивните маркетиншски искуства и планови за 2012 година” изјави Коста Петров, извршен директор на компанијата.

yahoo-i-google-na-edno-mesto-vo-belgrad

На Македонската Агенција П Ворлд ова и е веќе втор пат да обедини светски брендови на едно место во регионот. Во Март агенцијата го организираше првиот глобален ПР Настан во Белград на кои присуствуваа преку 300 ПР експерти од регионот а излагање имаа ПР-овци на кралски фамилии и најмоќните светски компании.

Во Октомври П Ворлд го носи Алистер Кембел, најмоќниот ПР на светот во Скопје.

Повеќе информации:
http://www.thepworld.com/experiences/the-marketing-experience.aspx

Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg
Надежта е мостот што нé води подалеку од губитокот и неуспехот.
Шарлота Греј