ВИДЕО: 20 работи кои Карди Би ги копираше од семејството Кардашијан

20 работи кои Карди Би ги копираше од семејството КардашијанКардашијан дефинитивно ѝ се инспирација на Карди Би. Од начин на изразување до начин на позирање, кои работи Карди Би ги копираше од познатите сестри?