ВИДЕО: Тепачка на изборот за најубав бразилски задник Мис Бум Бум

Тепачка на изборот за најубав бразилски задник Мис Бум БумОткако Елен Сантана беше крунисана како победничка на Мис Бум Бум 2018 година, една друга натпреварувачка ја нападна и ѝ ја зема лентата затоа што сметала дека таа требала да победи.