ВИДЕО: 12 пати кога кралските деца ги прекршија правилата

12 пати кога кралските деца ги прекршија правилатаПринцезата Шарлот на кралската свадба на принцот Хари и Меган беше малку немирна во улогата на деверица. Но, кое мало девојче би можело да издржи мирно на таква формална церемонија? Шарлот со извади јазикот пред фотографите.