ВИДЕО: Вирално видео: Како најлесно се лупи лук?

Вирално видео: Како најлесно се лупи лук?Деновиве по социјалните мрежи вирално се прошири видеото во кое лупењето на лук изгледа прелесно. Новиот метод вклучува само едно ноже, и со оглед на тоа што имате минимален контакт со прстите, веројатно мирисот потоа лесно исчезнува.