ВИДЕО: 10 вежби што ќе ви помогнат да го намалите целулитот за само 2 недели

10 вежби што ќе ви помогнат да го намалите целулитот за само 2 неделиЦелулитот е проблем со кој се соочуваат повеќето жени. Ако и вие спаѓате овде, досега сигурно сте пробале секакви продукти и третмани за да ја намалите видливоста на целулитот. Но, факт е дека покрај здравата исхрана, физичката активност е најефикасниот начин да ја постигнете оваа цел. Во ова видео можете да погледнете неколку вежби што се одлични во борбата против целулитот. За повеќето од нив не ви е потребна никаква опрема и можете да ги изведувате дома.