ВИДЕО: Како корејскиот бенд BTS успеа да заработи 4 милијарди долари?

Како корејскиот бенд BTS успеа да заработи 4 милијарди долари?Пред неколку години, можеби најпопуларни беа One Direction, но тие дефинитивно не го постигнаа успехот на корејскиот бенд BTS. Последните неколку години, бендовите од Јужна Кореја се вистински хит кај младите ширум целиот свет, а BTS се еден од најпопуларните. За многу кратко време тие успеаја да стигнат до врвот и притоа да заработат неверојатни 4 милијарди долари. Во ова виде можете да погледнете како го постигнаа сето тоа.