ВИДЕО: Автомобил создаден за избегнување на гужвите

Автомобил создаден за избегнување на гужвитеКонцепт и идеја која посебно ќе им се допадне на оние секогаш нервозните и оние кои секогаш некаде доцнат заради гужва.