ВИДЕО: Кавер на „Naked“ од нашата талентирана Ема Јакимова

Кавер на „Naked“ од нашата талентирана Ема ЈакимоваЕма Јакимова е домашен талент кој преку YouTube се пробива во музичкиот свет. Овојпат, на репертоарот се најде хит синглот „Naked“ на Џејмс Артур.