ВИДЕО: 10 познати личности кои качија килограми и го обожаваат тоа

10 познати личности кои качија килограми и го обожаваат тоаПостојано се говори за ѕвездите кои симнале килограми, но има и такви кои качиле килограми и го обожаваат тоа. Мила Кунис е една од актерките која понекогаш симнува килограми за потребите на одредена филмска улога, но по завршување на снимањето таа почнува да си јаде, како и секогаш, и се враќа во нормала затоа што така си се сака најмногу. Кои други ѕвезди имаат вакво став?