ВИДЕО: Најзгодните женски фанови на Светско 2018

Најзгодните женски фанови на Светско 2018Помеѓу страсните машки навивачи на Светското првенство, може да се забележат и многу жени кои навиваат за своите земји, а во ова видео се издвоени најубавите и најзгодните женски навивачи на Светско 2018.