ВИДЕО: Некогаш и денес: Колку се променија актерите од Grey’s Anatomy?

Некогаш и денес: Колку се променија актерите од Grey’s Anatomy?Ако редовно ги следите епизодите на оваа серија од почетокот, можеби не сте забележале колку големи промени има кај актерите од почетоците до сега. Сите се во исчекување на најновата сезона, па да се потсетиме колку се променија актерите низ годините, a ќе се потсетите и на некои кои сте ги заборавиле бидејќи одамна ја напуштија екипата.