ВИДЕО: Како изгледа животот на сопругата на нарко босот Ел Чапо?

Како изгледа животот на сопругата на нарко босот Ел Чапо?Најголемиот мексикански нарко бос во светот во 21-от век Ел Чапо има многу помлада сопруга од себе. Тој и  Ема Коронел имаат ќерки близначки. Додека Ел Чапо е зад решетки, каков живот води Ема?